Het Groot Einde der Tijden 2012


HET GROOT EINDE DER TIJDEN2012 zou het laatste jaar kunnen zijn.
Het begin van het einde willen we in met jou.
op 6 januari vieren wij daarom het exclusieve:

GROOT EINDE DER TIJDEN

We zullen deze Driekoningenavond beginnen met een laatste maal, La Grande Bouffe, gevolgd door Het Groot Einde der Tijden Feest.

Een nacht met Russisch roulette, vuurzeeën, verboden vruchten, muziek, apocalyptische films, zonden en vergiffenis, een dominee en de antichrist.
Steven de Peven en Deftig&Schaduw komen draaien, Maarten Schinkel is de onheilsprofeet, Hausmagger geeft ook een striptease. En er zijn optredens van Jef Andrea, Heavenly Creatures, José Biscaya, Caroline Ruijgrok, Ronald Snijders, PiPs:lab en vele anderen.

Dit ZOU de laatste nacht kunnen zijn. Bedenk dat goed.

Laatste Avond Maal
Van 20.00-22.00 uur is het La Grande Bouffe, het laatste avondmaal door Sjim Hendrix, met diverse theatrale interventies. Nog 15 plaatsen vrij!
Kosten: 50,- euro voor: diner, toegang tot Het Feest èn de Einde der Tijden Scheurkalender. Reserveren voor La Grande Bouffe kan via: eindedertijden@hotmail.com

Laatste Dans van 22.00:03.00
Wil je alleen naar het feest , dan kan dat met korting.
Vind ons, wij zullen kaarten bij ons dragen of
maak 15,- euro per persoon over op 43.85.56.097 t.n.v. Stichting Ons Interbellum, o.v.v 'Einde der Tijden + je naam/namen. 
Deze uitnodiging en aanbieding zijn exclusief en geldig tot en met 3 januari!

Aan de deur kosten de kaartjes 17,50 maar vol is vol.

We verheugen ons erop jou en je allerleukste vrienden te zien op 6 januari.

Aukje, Caspar, Sieto, Arthur en Lara
Club Interbellum & Eddie The Eagle Museum

Op 21 december 2012 vergaat de wereld. Om je te begeleiden in dit laatste jaar, heeft Club Interbellum De Allerlaatste Scheurkalender gemaakt. Deze kalender biedt elke dag van 2012 een eindetijding uit het verleden, een apocalyptische filmtip, een filosofische gedachte of een overlevingstip die het algemene gevoel van doem relativeert. We leiden je hoopvol het jaar door op weg naar het onvermijdelijke Einde. We hebben een aantal jonge en talentvolle kunstenaars, schrijvers, academici en journalisten gevraagd om samen met ons de allerlaatste scheurkalender ooit te maken. Keihard hebben we daaraan gewerkt de afgelopen maanden. En hij is prachtig geworden! Grappig, troostrijk en leerzaam. De kalender is nog steeds te koop in De Balie in Amsterdam of stuur een mail naar info@clubinterbellum.nl